کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی

کد محصول: 9602107 دسته‌بندی: ,

کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی – رنج ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی – دقت کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی – زمان انکوباسیون کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی

فروش کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی از کمپانی های معتبر: Pishtazteb ،Monobind،IBL،IBT،AESKO و …. جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید با ما تماس بگیرید (اینجا کلیک کنید)

دقیق ترین کیت ویتامین دی مورد استفاده در آزمایشگاه ها چه ویژگی هایی دارد

یکی از چالش های بزرگ هر آزمایشگاهی، انتخاب کیت ویتامین دی یا همان کیت Vitamin D می باشد تا جایی که هر آزمایشگاهی هر چند وقت یک بار اقدام به تعویض برند یا تغییر روش آزمایش خود می کند. در بازار ایران انواع کیت ویتامین دی با روش های مختلف وجود دارد که تولید کنندگان داخلی و خارجی به عرضه آن پرداخته اند. برای انتخاب مناسب ترین کیت ویتامین دی بازار، بهتر است در ابتدا خود ویتامین را بیشتر بشناسیم.

ویتامین دی چیست و از کیت ویتامین دی چگونه برای اندازه گیری آن استفاده می کنند

مواد غذایی حاوی ویتامین دی

ویتامین دی جزو گروه سکواستروئیدها و از جمله ویتامین های قابل حل در چربی می باشد که جزو آزمایش های پردرخواست آزمایشگاه ها محسوب می شود. از کیت ویتامین دی برای سنجش میزان این هورمون در خون استفاده می شود. این ویتامین به دو شکل ارگوکلسیفرول یا D2 و کوله کلسیفرول یا D3 وجود دارد که دارای عملکرد های بیولوژیک یکسان می باشند. ویتامین D2 از گیاهان نشات می گیرد و جزو ارگسترول های گیاهی می باشد، اما D3 منشا کلسترولی دارد.

ویتامین دی به صورت طبیعی در بدن غیر فعال است و برای اینکه بتواند عملکرد های بیولوژیک خود را در بدن داشته باشد، باید به شکل فعال تبدیل شود. شکل فعال ویتامین دی، مشتق ۲۵ هیدروکسیله آن است. ۲۵ OH VitD در کبد و با هیدروکسیله شدن شکل طبیعی ویتامین دی ایجاد می شود. شکل ۲۵ هیدروکسیله، فرم عمده ذخیره این ویتامین در بدن می باشد و اندازه گیری آن می تواند معیار مناسبی برای سنجش میزان ویتامین دی بدن باشد.

انواع مختلف کیت ویتامین دی، میزان ۲۵ هیدروکسیله ویتامین دی را در نمونه های بیمار اندازه گیری می کنند.

انواع مختلفی از کیت ویتامین دی در بازار وجود دارند که مناسب ترین آنها، کیت الایزا ویتامین دی می باشد. این کیت ها ضمن دارا بودن دقت و صحت بالا در جواب های خود، از نظر هزینه و قیمت تمام شده برای آزمایشگاه نیز بسیار مقرون به صرفه می باشند.

بیماری های مربوط به ویتامین دی و کاربرد کیت ویتامین دی در تشخیص آنها

افزایش و کاهش ویتامین دی در بدن می تواند عوارضی به همراه داشته باشد.

افزایش ویتامین دی باعث افزایش احتمال سرطان، بیماری های قلبی عروقی، بیماری های کبدی و بیماری های کلیوی می شود.

کمبود ویتامین دی نیز باعث بیماری های استخوانی مثل پوکی استخوان، افزایش فشار خون، بیماری پارکینسون و ضعف عضلات می گردد.

مکانیسم ویتامین دی

مقادیر طبیعی ویتامین دی

ویتامین دی پس از ورود به بدن و انتقال به خون، از نظر بیولوژیکی به صورت غیر فعال می باشد. برای فعال شدن این ویتامین به کبد رفته و در آنجا هیدروکسیله می شود. ویتامین دی در بدن دارای نقش های مختلفی است که مهم ترین آن، حفظ استحکام استخوان ها می باشد. این ویتامین با حفظ تعادل میان کلسیم و فسفر در بدن، مانع از پوکی و تضعیف استخوان ها می گردد.

کمبود ویتامین دی و خطر ابتلا به سرطان

یکی دیگر از نقش های بسیار مهم و حیاتی ویتامین دی، کمک به ترجمه ژن ها در داخل هسته سلول می باشد. این ویتامین در تبدیل توالی های  اسید نوکلئیکی به توالی های اسید آمینه ای نقش کمکی دارد. در نتیجه مقادیر کافی از این ویتامین برای رشد و نمو سلول ها ضروری و حیاتی می باشد.

افزایش میزان ویتامین دی در بدن می تواند اثرات سمی به همراه داشته باشد. مقادیر بالای ویتامین دی همچنین می تواند باعث رسوب کلسیم در بافت هایی مثل کلیه، قلب و ریه شود که سنگ های کلیوی از شایع ترین بیماری های مرتبط با افزایش ویتامین دی می باشد. علاوه بر این، در مطالعات انجام شده توسط محققین مشاهده شده است که در برخی از سرطان ها، به خصوص سرطان پوست، ارتباط نزدیکی بین افزایش میزان ویتامین دی و سرطانی شدن سلول ها وجود دارد.

کمبود ویتامین دی و بالا رفتن فشار خون

در مطالعات انجام گرفته، مشاهده شده است که ارتباط نزدیکی بین افزایش فشار خون با افزایش سطح ویتامین دی خون وجود دارد. سطوح بالای ویتامین دی با انقباظ عروق خونی می تواند باعث افزایش فشار خون افراد شود. نتایج تحقیقات نشان می دهد که ویتامین دی از طریق سیستم رنین – آنژیوتانسین با مدولاسیون رشد و تکثیر سلولی از جمله سلول های عضلات صاف عروقی و کاردیومیوسیت ها، باعث افزایش انقباض عروقی و در نتیجه افزایش فشار خون فرد می شوند.

کمبود ویتامین دی و بیماری پارکینسون و ضعف عضلات

کمبودی ویتامین دی یکی از شایع ترین بیماری های کشور ماست. به دلایل خاص محیطی و مذهبی، میزان مواجهه افراد به خصوص خانم ها با نور آفتاب کم است و ویتامین کمتری جذب بدن افراد می شود. از جمله بیماری های شایع کمبود ویتامین دی می توان به بیماری های استخوانی مثل پوکی استخوان و راشیتیسم، ضعف ماهیچه ها، پارکینسون و غیره اشاره نمود.

در مطالعات انجام شده در مورد بیماری پارکینسون، ارتباط نزدیکی بین کمبود ویتامین دی و بروز این بیماری مشاهده شده است.

در هنگام کمبود ویتامین دی، میزان جذب کلسیم نیز با افت مواجه می شود که می تواند در نهایت منجر به ضعف عضلات در افراد شود.

 

منابع:

 

  1. https://medlineplus.gov › Medical Tests
  2. https://www.webmd.com › diet › guide › vitamin-d-deficiency 

شرکت اوج آزما پلاست با ارائه کیت های مختلف آزمایشگاهی و تشخیصی از جمله کیت ۲۵ هیدروکسی ویتامین دی و با بهره گیری از بهترین برند های آزمایشگاهی از جمله Pishtazteb ،Monobind،IBL،IBT،AESKO آماده خدمت رسانی به شما آزمایشگاهیان عزیز می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید با ما تماس بگیرید (اینجا کلیک کنید).

 

فرم مشاوره در مورد محصول

جهت مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید و یا فرم زیر را تکمیل نمایید.

  • ۸ + ۹ =

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *